ODRŽAVANJE WEB SAJTA

Održavanje vašeg web sajta je jedan od najbitnijih faktora za održani rast poslovanja na internetu.

Ažuriranje CMS sistema

Ažuriranje cms sistema (eng. content management system) poput Joomla!, WordPress i drugih je neizostavna stavka koja će rezultirati ispravnim radom cms sistema na vašem sajtu. Svaka nadogradnja vašeg web sajta će biti ispraćena sa rigoroznim testiranjem i proverom.

Redizajn veb sajta

Ukoliko imate web sajt koji je potrebno osvežiti sa novim sadržajem ili mogućnostima, kontaktirajte nas. Pored pristupačne cene za redizajn web sajta kao kriterijuma za odabir, ponudićemo vam širok spektar mogućnosti i opcija koje će unaprediti vaš sajt.

Optimizacija veb sajta

Optimizacija brzine web sajta, SEO optimizacija web sajta, će učiniti vaš web sajt bolje rangiranim na pretraživačima. Potrebno obratiti pažnju na mnogo faktora koji utiču na vaš sajt i njegovu posećenost, pogotovo ako koristite cms sisteme poput Joomla! ili WordPress.

Održavanje veb sajta

Održavanje web sajta je izuzetno bitno kako bi vaš sajt bio što bolje rangiran u rezultatima pretrage pretraživača (eng. search engine results page, SERP). Pored rangiranja na pretraživaču postaraćete se da vaš sajt radi besprekorno na svim uređajima i različitim brauzerima i bude primaljiv posetiocima.
Najvažniji faktor koji Google i ostali pretraživači cene jeste redovno ažuriranje sajta unikatnim i kvalitetnim sadržajem.
Pored toga potrebno je da sajt bude usklađen sa svim aktuelnim web standardima, kako biste održali korak sa konkurencijom.
Pored povoljnih cena za održavanje web sajta, imate mogućnost da u dogovoru sa nama izaberete neku od opcija koja vam najviše odgovara poput:
- jednokratne izmene na vašem web sajtu,
- redovno ažuriranje web sajta na mesečnom nivou ili godišnjem nivou.
Ako se vaš sajt ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmenama, cena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje sajta i plaćanje te usluge se vrši na mesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.