Jedna od sigurnosnih pretnji na koju treba obratiti pažnju je izbor vašeg Joomla šablona (teme) prilikom izrade vaše prezentacije i u ovom članku ćemo opisati jednostavan način kako da se zaštitite od osnovnih napada koji se koriste kada su Joomla šabloni u pitanju.

Opširnije: Joomla šabloni i zaštita

Assassin's Creed franšiza se nastavlja sa nastavkom Assassin's Creed: Origins i ovog puta radnja je smeštena u Egipat. Kao i prethodni delovi ova igra ima šta da ponudi tako da ćete definitivno uživati u njoj. Sa elementima koji su karakteristični za Far Cry i RPG stilovima koji su implementirani ponudiće igaču dosta zanimacija da tako kažemo.

Opširnije: Assassin's Creed: Origins

Jedna od igara iz FPS žanra koja je vredna igranja. Igara u kojima se borimo protiv nacista nikad dosta i Wolfenstein 2: The New Colossus nas vodi na novo putovanje sa agentom BJ Blazkowicz ovog puta u Americi i naravno sa sve luđim i maštovitijim radnjama i arsenalom kojim raspolažemo u ovoj akcionoj pucačini iz prvog lica.

Opširnije: Wolfenstein 2: The New Colossus

U svojoj najnovijoj video reklami za iPad Pro Apple tvrdi da vam računari više nisu potrebni sve što vam je potrebno je iPad Pro. Svako ko poveruje u ovo je idiot! Jeste da je tehnologija uznapredovala i da uređaji iz ove klase mogu da ponude mnogo više nego što je to bio slučaj pre nekoliko godina. Ali hajde da pogledamo reklamu pa da sami prosudimo.

Opširnije: Apple iPad Pro - Šta je to računar?
Prijavite se u vaš nalog

 

MOJ NALOG

Prijava ili registracija sa:

 

Autorizacija ...
Niste naš član? Napravite nalog
×

 

Prijavljenim korisnicima se ne prikazuje 90% reklama.