CCleaner


CCleaner program za održavanje računara
Hvala :)

Iako je u par verzija starijem CCleaneru otkriven malware ovaj alat ne treba podceniti, malware je uklonjen a CCleaner postaje sve bolji i bolji.

Sa ovim alatom za čišćenje i održavanje računara smo upoznati sada već više od decenije i nikada nije napravio neki problem prilikom čišćenja i održavanja računara. Jednostavno ovaj alat morate imati u svom računaru. Pored čišćenja smeća koje skupimo kada surfujemo internetom ovaj alat poseduje i par drugih opcija koje su zaista korisne poput Registy Cleaner opcije koja vam pomaže da vaša registry baza bude u tip top formi. Ali to nije sve ovaj alat takođe ima mogućnost da kontroliše šta vam se pokreće sa računarom, u brauzerima. Ukoliko posedujete Pro licencu možete dobićete nekoliko funkcija poput mogućnosti da izaberete kada će se CCleaner pokretati i vršiti čišćenje računara, izabrati ukoliko želite da CCleaner održava samo određene korisničke naloge u računaru ( vrlo korsina opcija). Takođe ovaj program vam može pomoći oko pretrage duplih fajlova u računaru, poseduje alat za analiziranje vašeg diska i prikazaće vam šta vam i koji formati fajlova najviše koriste prostora na hard disku.

Sam interfejs programa je lak i pregledan za korišćenje, nema zbunjivanja oko funkcionisanja programa bez obzira da li ste genije ili prosečan korisnik računara. CCleaner je vek bio brz prilikom čišćenja računara što znači da vas neće "ubiti u pojam" prilikom čišćenja. Takođe možete preuzeti ovaj alat u nekoliko varijanti, poput verzije kojoj nije potrebna instalacija da bi funkcionisala.

Jednostavno ovaj alat je fenomenalan!