Marvel's Guardians of the galaxy: The Telltale Series, episode 4: Who needs you


Marvel's Guardians of the galaxy: The Telltale Series, episode 4: Who needs you
Hvala :)

Izađe i 4 epizoda da li je bila vredna čekanja pa tu i tamo... Neke stvari su izglađene i gde se to videlo pročitajte u nastavku teksta.

Da budem iskren ova igrica i nije ostavila neki utisak na mene ali hej kao što kažu "o ukusima se ne raspravlja" ali se rezmenjuju mišljenja. Kada sam slučajno naleteo na IGN recenziju ove igre sa ocenom od 8,6 rekoh hajde da je isprobam. Možda zbog činjenice da ima milion igara koje su nam dostupne pa više nije dovoljno samo gutati naslove za naslovima u isčekivanju neke super akcije u igrici i slično. Ova igrica osim glasova nema neke posebne super elemente za istaći, grafika tu i tamo može to i bolje, dijalozi malkice bolji nego u prethodne 3 epizode.

Ipak ko god je odgledao sam film Čuvari galaksije u startu očekuje nešto odlično. Ali nemojte se previše nadati savršenošću.

Konačna presuda je ništa posebno! Da li može proći kao zabava za kratak vremenski period da... Da li je IGN omanuo sto posto!

Odgledajte mali trailer ( na vrhu strane ) sa par isečaka iz same igre i shvatićete da nema one male varnice koja nas tera da krenemo sa igranjem.