Microsoft Edge dolazi na Iphone i Android uređaje


Microsoft Edge dolazi na Iphone i Android uređaje
Hvala :)

Microsoft je zapostavio svoju Windows platformu za telefone ali se zato trudi da svoje proizvode i aplikacije dostavi na iOS i Android platformama u punom sjaju.

Kako je Microsoft objavio u pripremi je dolazak Microsoft Edge brownser -a na Apple iOS i Android platforme. Microsoft je objavio da je slušao svoje korisnike i doneo niz funkcija sa kojima želi da impresionira korisnike ovih platformi poput sinhronizacije između ovog brauzera na računaru i telefonu. Ali ova opcija postoji već dugo na tržištu i odavno je implementirana na recimo Google Chrome i Mozilla brauzeru. Takođe jedna od opcija koja će biti dostupna je i nastavljanje pretrage. Ova opcija će svojim korisnicima omogućiti da recimo ukoliko su pretraživali nešto na računaru da nastave sa pretragom preko drugog uređaja na kome je Edge instaliran. Takođe ništa novo.

Zašto Microsoft uvek kasni? Kada ćemo videti nešto zaista originalno iz njihove kuhinje? Microsoft Edge brauzer je daleko ispod svojih konkurenata kao što je to bio slučaj i Explorer brauzerima pre njega. Ostaje nam da vidimo kako će se Microsoft Edge snaći na mobilnim uređajima.

Evo konkretnog primera ukoliko otvorite naš sajt preko Edge brauzera videćete razliku u samom izgledu u odnosu na Chrome i Mozila brauzer. Da li će se Microsoft već jednom opametiti vreme će pokazati.