Asus ROG G752 Laptop


ROG G752 Laptop Image by: Asus
Hvala :)

Snaga, dizajn jednostavno savršenstvo! Najnoviji ROG gejmerski laptop - G752 - prikazuje evoluciju brenda, sa revolucionarnim dizajnom završne obrade u Armor Titanijum i Plazma Bakarnoj kombinaciji boja. 

Asus nam uvek dostavlja dobre uređaje kada je ROG serija ( Republic of Gamers ) u  pitanju i ovaj laptop visokih performansi nije izuzetak. Ovaj laptop pored snage ima i predivan dizajn koji će svakog korisnika oduševiti.

Sa Windows 10, šestom generacijom Intel® Skylake Core™ i7 procesora, do 64 GB DDR4 RAM memorije i najnovijom NVIDIA GeForce GTX grafikom, ROG G752 donosi vrhunske performanse u igrama. Poseduje i jedinstveni ROG mobilni 3D Vapor Chamber za poboljšano hlađenje, tastaturu sa anti-gosting funkcijom koja registruje do 30 tastera pritisnutih u isto vreme, kao i pozadinsko osvetljenje za precizne komande i kontrolisanje u igrama.

Zahvaljujući šestoj generaciji Intel Skylake Core i7 procesora i najnovijoj NVIDIA GeForce GTX 980M grafičkoj karti - uživajte u igrama na najvišim podešavanjima ili se igrajte i strimujte uživo.

 

3D mobile Vapor Chamber tehnologija

Komora za isparavanje pruža ujednačenu temperaturu, pa se obično koristi kod grafičkih karti visokih performansi i visokog napona, da se poveća efikasnost hlađenja .
ROG ekskluzivna 3D mobile Vapor Chamber tehnologija, zajedno sa bakarnim toplotnim cevima stvara efektivan i efikasan sistem hlađenja koji pomaže poboljšanje GPU performansi i do 6 odsto, za nesmetano i stabilno igranje.

 

Efikasni otvori za ventilaciju i eliminisanje prašine

 

ROG G752 poseduje jedinstven dizajn sistema hlađenja koji izbacuje prašinu kroz posebni kanal za sprečavanje kontakta prašine sa internim komponentama laptopa.
Ovo produžava radni vek komponenti i svakodnevnu stabilnost sistema.

Odvojeni moduli za hlađenje procesora i grafičke karte

ROG G752 poseduje odvojene module za hlađenje procesora i grafičke karte, kako bi uspešno ohladio svaku komponentu. Vreo vazduh se efikasno izbacuje kroz proreze na zadnjem delu uređaja da bi se toplota usmerila dalje od vas za komfornije igračke sesije.

Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i anti-ghosting funkcijom koja podržava pritisak na 30 tastera u isto vreme

Anti-ghosting tastatura omogućava da se vaše komande trenutno i tačno izvrše - čak i ako pritisnete do 30 tastera u isto vreme. Sa više makro tastera na raspolaganju, sve što vam je potrebno nalazi se na dohvat ruke.
ROG G752 ima ergonomske tastere sa putanjom pritiska od 2.5mm. To vam omogućava neverovatno precizne komande prilikom kucanja i igranja - olakšavajući vam dominaciju na bojnom polju. Takođe ovaj laptop podržava nadogradnju RAM memorije do 64GB i svi mi znamo kada su laptopovi u pitanju da je ova mogućnost vrlo bitna pogotovo kada su u pitanju gejmerski laptopovi.

ROG G752 koristi najnoviju NVM Express (NVMe) SSD tehnologiju koja vam omogućava do sada neviđene brzine čitanja i upisa podataka. U poređenju sa Advanced Host Controller Interface (AHCI) tehnologijom, NVMe maksimizuje brzinu sekvencijalnog čitanja i upisa podataka i smanjuje na minimum kašnjenje prilikom nasumičnog čitanja i pisanja podataka. Rezultat - brži sistemski procesi, i naravno, bolje performanse u igrama.

Pored svih inovacija nećemo zaboraviti da spomenemo i Intel® Thunderbolt 3 sa USB Type-C konektore koji su naravno dostupni.

Punu specifikaciju možete videti na sledećem linku:

Asus ROG G752 Specifikacija